Nezaustavljivi na svim terenima uz nove adidas atr ultra boost i x tenisice

21. 09. 2017.

adidas predstavlja dva nova modela u svojoj revolucionarnoj UltraBOOST kolekciji – ATR Ultra BOOST i X tenisice dizajnirane da svladaju sve terene i vremenske uvjete. Vođeni inovacijom i bez kompromisa u dizajnu novi modeli predstavljaju savršen spoj adidas BOOST tehnologije, Continental podloge te adidas Primeknit inovativnog materijala uz novitet high-knit ankle dizajna te omogućavaju svakom trkaču ultimativno iskustvo treninga neovisno o vremenskim uvjetima i podlozi.

Uz nove ATR Ultra Boost i X modele isprike za propuštanje treninga više ne vrijede, s tehnologijom satkanom u samu srž tenisice trkači će moći trčati bilo po kiši, mraku i hladnim temperaturama zahvaljujući i pojačanoj konstrukciji Ultra BOOST tenisice za još bolju potporu i povrat energije pri trčanju. Ženski model ATR Ultra BOOST X dolazi s prilagodljivim nožnim lukom kako bi se adidas Primeknit materijal mogao još bolje prilagoditi stopalu pri dinamičnim kretnjama nudeći osjećaj lakoće pri svakom koraku.

Kako bi stopala ostala suha tijekom promjenjivog jesenskog razdoblja adidas je razvio vodootporni Primeknit materijal satkan od posebnih vlakana koji omogućavaju da vlaga ostane izvan tenisice pri tome osiguravajući cirkulaciju zraka. Za još bolji prihvat tenisice na svim podlogama u potplat je ugrađena vrhunska Continental gumena podloga koja u kombinaciji s BOOST tehnologijom omogućava maksimalni povrat energije. adidas All Terrain LUX konstrukcija osigurava stabilnost stopala i umanjuje trenje pri kretnjama u slučaju vlažnih i blatnih podloga dok inovativni high-knit ankle dizajn pri hladnim vremenskim uvjetima zadržava toplinu i produžuje vrijeme treninga pri nepovoljnim vremenskim uvjetima. Za atraktivne noćne treninge u nove modele su utkani reflektirajući detalji koji nude sigurnost pri nepreglednim noćnim terenima.

adidas ATR Ultra BOOST modeli omogućavaju trkačima da ostvare svoje ciljeve neovisno o vremenskim uvjetima i podlozi, a adidas vam omogućava da budete među prvima koji će imati priliku isprobati nove modele u četvrtak 21. rujna 2017. u adidas shopu u Ilici 28 od 17-19 sati gdje ćete uz stručnog adidas edukatora i adidas Runnerse moći dobiti korisne savjete te moći sudjelovati u izazovu u kojem nagrađujemo s novim ATR modelima.

adidas ATR Ultra BOOST i X modeli ekskluzivno su dostpuni u adidas shopovima u Zagrebu Ilica 28 i Arena centar, u Zadru u City Galleria te Splitu u Mall of Split.

adidas ATR Brosura 110x153mm_201709