Mi smo adidas Runnersi

30. 04. 2017.

Voliš trčanje? Jutro ne počinješ bez zdravog smoothija? U torbu za godišnji odmor tenisice su prva stvar koju spremaš? Onda smo mi tvoja ekipa.

adidas u suradnji sa stručnim timom kineziologa, nutricionista i fizioterapeuta kreće u trkačku avanturu kakva još ne postoji na našim prostorima. Osim što će treninzi biti na zanimljivim lokacijama, dinamičnost cijelom projektu dat će različiti sadržaji koje smo pripremili. Centar grada više neće biti rezerviran samo za subotnji odlazak na plac već i za trening kroz koji ćeš upoznati samu dušu Zagreba na novi, trkački način.

Jarun, Maksimir, Bundek, Gradec, Britanac – samo su neke od lokacija gdje ćemo održavati treninge. Ono što nas čini posebnima su česta druženja, ispunjena dobrom glazbom, klopom i različitim sadržajima koje ćemo organizirati. Bit će prilike i za osvajanje različitih nagrada, ovisno o tome koliko ćeš se često družiti s nama te koliko motivirano budeš „u treningu“. Prva prilika je Ljubljanski maraton na kojem ćemo sudjelovati na utrkama od 5 i 10 kilometara. Ako se već pripremaš za polumaraton, imamo spreman plan i program, a treneri će se potruditi maksimalno individualizirati treninge za tvoje potrebe i sposobnosti.

Da ne bi sve ostalo samo na zabavi i zezanciji, naši kapetani pomoći će ti s organizacijom i provedbom treninga, ali i s povremenim radionicama kroz koje ćete moći više naučiti o trčanju, ozljedama i prehrani. Jesmo li spomenuli trening snage? S obzirom da za kvalitetno i uspješno trčanje trening snage ima vrlo važnu ulogu, omogućit ćemo ti vježbanje u adidas Runners sportskom centru s vrhunskim trenerima. Girje, bučice, lopte i različiti rekviziti spremni su da ih zagrijete, a neke od vas čekaju i nagrade.

Želiš saznati više o samom projektu? Kako izgleda prvi tjedan treninga? Kako se prijaviti? Sve to i još više možete saznati na web stranici i Facebook grupi adidas Runners Zagreb u kojoj ćeš moći izravno komunicirati s kapetanom i trenerima.

Za sve gore navedeno nema naplate članarine, stoga požuri, prijavi se i dođi.
Mi smo spremni.

Frane Boban,
adidas Runners, kapetan