Još bolji povrat energije pri svakom koraku uz nove adidas UltraBOOST 3.0. tenisice

16. 08. 2017.

adidas Running predstavlja najnoviji model u svojoj kultnoj UltraBOOST kolekciji – 3.0. model tenisica za trčanje upotpunjen s još više inovativne BOOST tehnologije za još bolji povrat energije.

Zahvaljujući BOOST tehnologiji i posebnom dizajnu stražnjeg dijela tenisice koji prati prirodan pokret stopala tijekom trčanja povećana je udobnost neovisno o dužini staze ili podlozi. Udobnosti, ali i stabilnosti stopala doprinosi i Primeknit materijal koji se potpuno prilagođava stopalu trkača i omogućava rastezanje na dijelovima gdje je to potrebno.

Potplat adidas UltraBOOST tenisica izgrađen je od Continental gumene podloge uz kojeg će trkači i trkačice svoje granice moći pomicati na raznim terenima bez straha od loših vremenskih uvjeta. Model za žene dolazi u atraktivnoj Icey Blue kombinaciji boja dok muški model možete pronaći u upečatljivim tamnoplavim nijansama

Nove UltraBoost tenisice imali su priliku isprobati i trkači iz adidas runners zajednice. Performanse tenisica savršeno upotpunjuju potrebe članova ove trkačke zajednice koji u svojim treninzima uvijek vole prelaziti vlastite trkačke granice.

Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske te u specijaliziranim dućanima za trčanje poput 42.2. running store i Running gate dućana te kod ostalih odabranih partnera.