Iskoristi energiju – stigle su nove UltraBOOST tenisice!

27. 02. 2018.

U adidas shopu Ilica isprobaj nove UltraBOOST tenisice i osjeti nevjerojatnu energiju uz brojne pogodnosti i nagrade. Posjeti adidas shop u Ilici, istraži novu tehnologiju i sudjeluj u brojnim aktivnostima, a stručnjaci će te informirati o prednostima BOOST tehnologije. Upoznaj tenisice koje su dizajnirane za pokret bez ograničenja i pružaju ljubiteljima trčanja ultimativno trkačko iskustvo.

 

Poklon paket

Uz kupnju bilo kojeg UltraBOOST modela na poklon dobivaš UltraBOOST torbu koja sadrži energetski gel, proteinsku čokoladicu i izotonični napitak. Vrijeme je da iskoristiš energiju u svakom trkačkom koraku.

Nagradni natječaj na Instagramu

Ovjekovječi energiju i osvoji vrijednu nagradu! U adidas shopu Ilica posjeti UltraBOOST corner u kojem možeš pronaći trkačku traku. Uskoči u nove UltraBOOST tenisice i isprobaj ih na traci. Nakon što otrčiš minimalno 500 m, fotkaj se i objavi fotografiju na svom Instagram profilu uz #iskoristienergiju i označi @adidasHrvatska. Najoriginalnija fotografija osvaja vrijednu nagradu* – opremu za trčanje (trkačke tajice i majica) i dijagnostički tretman (analiza tehnike trčanja, procjena funkcionalnosti lokomotornong sustava i temeljnih obrazaca pokreta, izokinetičko testiranje te analiza sastava tijela). Dobitnika ćemo kontaktirati putem Instagram profila nakon završetka natječaja.

 

Pridruži se adidas runnersima i čeka te poklon dobrodošlice

Želiš upoznati najcool trkačku ekipu?
Posjeti adidas shop 6. 3. i 13. 3. 2018u 19 h. te sudjeluj u kratkom istraživanju o trkačkim navikama. adidas Runners treneri motivirat će te da napraviš prvi korak i pridružiš se trkačkoj zajednici koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

adidas Runners zajednica otvoreno prima nove članove. Nije važno imaš li nekoliko maratona iza sebe ili si tek na početku – važno je imati konačni cilj. Ako se pridružiš adidas Runnersima do 18. 3. 2018. i odradiš barem jedan trening, dobivaš poklon dobrodošlice – adidas Runners ručnik ili bidon za vodu.

 

Vidimo se!