adidas running day

04. 04. 2018.

Ove subote pripremamo veliki event za sve ljubitelje trčanja i trkačke opreme. Pridruži nam se na  Running dayu uz adidas runners ekipu i isprobaj nove Alphabounce tenisice kreirane za sve tvoje duge i kratke staze.

Ako si već član adidas runnersa ili to tek želiš postati, prijavi se i dođi 07.04. na event u Intersportu (Petrinjska 3). Čeka te posebno kreirani City run i nakon toga relaksirajući trening istezanja. Svoj upad na trening i sve aktivnosti možeš osvojiti i ako u periodu od 30.3. do 5.4. potrošiš više od 300kn u Intersportu Petrinjska 3. Ne zaboravi na vrijeme rezervirati svoje mjesto jer je broj mjesta na treninzima ograničen.

Na ovom eventu želimo okupiti sve vas trkače na jednom mjestu i odraditi jedan zajednički jutarnji urban city run. Gradom ćemo trčati laganim tempom, a za one koji žele tu će biti i natjecateljski dio s nagradama za najbolje. Nakon trčanja po centru grada vraćamo se u Intersport gdje će trenerica Marija održati trening namijenjen istezanju i relaksaciji. Vježbe istezanja u kombinaciji sa posturalnim vježbama osvježit će i regenerirati tvoje tijelo kako bi mogli nastaviti druženje u shopu uz super ekipu i muziku.

Obavezno dođi na vrijeme, u 9:00 ujutro, jer ne želiš propustiti sve aktivnosti koje smo pripremili – trčanje, istezanje, zdravi brunch i još mnogo toga. Uz DJ Oberana, atmosferu će zagrijavati i naši treneri koji će ti pružiti korisne savjete i educirati o važnostima dobre obuće pri trčanju. Ako trebaš medicinski savjet naš medical coach čeka te od 9:00 do 11:00 sa savjetima oko svih trkačkih pitanja koja te možda muče.

Kako event ne bi bio event bez brojnih iznenađenja, pripremamo super aktivacije u kojima možeš osvojiti mnoge vrijedne nagrade.

Rezerviraj subotu za trčanje i vidimo se od 9:00 sati ujutro!