Česta pitanja

Kako se prijavim?

Pretpostavljamo da ste punoljetni i spremni postati dio ovog golemog putovanja. Registrirajte se i dobrodošli u adidas Runners obitelj!

Koja je cijena registracije i sudjelovanja?

adidas Runners je tu samo za vas – bez naplate članarine. Platite predanošću i željom da budete vaša najbolja verzija.

Kakva mi oprema treba?

Trebate trkačke tenisice i opremu te dobru volju i izdržljivost. Preporučamo da uzmete i pametni telefon kako bi zabilježili trening na Train & Run aplikaciji i tako najlakše pratili napredak.

Mogu li se pridružiti ako sam potpuni početnik?

Naravno! Mi smo tu samo kao podrška u procesu poboljšanja vas samih. Naš interes za vaše prethodno trkačko iskustvo služi isključivo određivanju vrste i dužine trkačke distance treninga.

Što ako ne uspijem pratiti trening?

Trkači koji nisu u mogućnosti pratiti ritam i intenzitet treninga neće biti zanemareni. Naši stručni treneri i pomoćni trkači uvijek su na raspolaganju tijekom treninga te će ispratiti sve trkače do kraja. Nitko ne ostaje sam.

Što se dogodi ako se prijavim na trening, ali ipak ne mogu doći?

Bez panike. Ako se razbolite ili imate neke druge planove i obveze na dan treninga nije potrebno otkazivati trening. Vidimo se drugom prilikom!

Postoji li mjesto za osobne stvari?

Trkači će tijekom treninga imati dostupan “pokretni HUB” – kombi u pratnji koji će poslužiti kao mjesto za skladištenje osobnih stvari trkača, ali i kao okrijepna stanica.

Gdje se održavaju treninzi?

Treninzi će se održavati na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu. O lokacijama pojedinih treninga savjetujemo da se uključite u Facebook grupu adidas Runners Zagreb te pratite sekciju Najave na web stranici www.adidasrunners.hr

Kakav je intenzitet treninga?

Intenzitet treninga prilagođava se trkačima koji se registriraju za ADIDAS RUNNERS i odluče pridružiti za pojedini trening.

Koliko često se održavaju treninzi?

ADIDAS RUNNERS treninzi održavaju se 4 dana u tjednu. Treninzi su raspoređeni:

  • 3x trening trčanja
  • 1x trening snage i fleksibilnosti (funkcionalni trening)

Uz treninge 1x mjesečno održavat će se predavanja o prehrani i zdravlju.